Israel Open: גרשוני וקרמר ממתינים בחצי הגמר

השבוע מתקיימת במרכז הטניס רמת השרון אליפות ה-Israel Open בכיסאות גלגלים, בה משחקים בכירי השחקנים בארץ ובעולם.
בקטגוריה הפתוחה, בן וויקס האוסטרלי העפיל לחצי הגמר ויפגוש היום ב-10:00 (1 בתחרות, 12 בעולם) את מרק מקרול (4 בתחרות, 23 בעולם) האנגלי. ברבע הגמר גבר וויקס 1:6,1:6 על לזלו פרקס (6 בתחרות, 25 בעולם) ההונגרי. מקרול ניצח 2:6,6:7 את הפולני פיטר ג'רוסיזקי (7 בתחרות, 40 בעולם).
לחצי הגמר השני העפיל טום אגברינק (2 בתחרות, 18 בעולם) שניצח 3:6,1:6 את קמיל פביאסיק הפולני ויתמודד לא לפני השעה 11:30 מול פביאן מאזיי (3 בתחרות, 22 בעולם) האיטלקי שניצח 3:6,4:6 את קווין סימפסון (8 בתחרות, 44 בעולם) האנגלי.
גמר הנשים צפוי להתקיים מחר (שבת) ויפגיש את קריסטין סקונן (1 בתחרות, 15 בעולם) מצרפת אל מול אלנה ג'קניטו (2 בתחרות, 49 בעולם) מספרד. בחצי הגמר ניצחה סקונן את אינה משקובסקי 3:6,1:6.
היום, לא לפני השעה 11:30, יתקיימו שני משחקים במסגרת רבע הגמר של קטגורית הקוואד. רחמים עזריה יפגוש אדם פילד (2 בתחרות, 14 בעולם) האנגלי ושרגא ויינברג (1 בתחרות, 11 בעולם) את ליאם אורילי האנגלי. בחצי הגמר שיתקיים מחר כבר ממתינים נועם גרשוני ובועז קרמר.
הטורני הנוכחי מהווה הכנה מצוינת לנבחרות הנשים והגברים של ישראל לאליפות העולם שתיפתח ביוהנסבורג ב-24 באפריל. גמר הגברים והנשים של הטורניר יתקיים בשבת ב-10:00 בבוקר, גמר הקוואד ייערך ביום ראשון ב-16:00 וישודר ישירות בערוץ הספורט.

צפו בהגרלות ובלוחות הזמנים

כתבות נוספות

כיסאות גלגלים

נבחרת הקוואד של ישראל נוצחה 2:1 בגמר אליפות העולם ע"י יפן

אליפות העולם לנבחרות בטניס בכיסאות גלגלים במרכז הטניס ברמה"ש: נועם גרשוני ושרגא ויינברג נוצחו במשחק הזוגות המכריע. ויינברג: "מאוד רצינו להביא את הזהב". גרשוני: "היה לנו שבוע מדהים". הקפטנית עופרי לנקרי: "מקווים בשנה הבאה להביא את הזהב".

קראו עוד »
כיסאות גלגלים

ניצחון גדול לנבחרת הקוואד על יפן: עלתה מהמקום הראשון בבית

אליפות העולם לנבחרות בטניס בכיסאות גלגלים במרכז הטניס ברמה"ש: נועם גרשוני ושרגא ויינברג ניצחו במשחק הזוגות המכריע את הנבחרת המדורגת ראשונה באליפות. חמישי ב-10:00 מול דרום אפריקה. הכניסה לאליפות חופשית.

קראו עוד »