הישראלית המדורגת 54 בעולם, נכנעה אתמול (שני) בסיבוב הראשון של טורניר בודפשט לאלכסנדרה ווזניאק מקנדה, 57 בעולם, עם 6:4 ו-6:3.
ההפסד הזה בסיבוב הראשון מגיע אחרי הפסד בסיבוב הראשון בברצלונה לפני שלושה שבועות והפסד בסיבוב השני בטורניר פאס במרוקו. פאר היתה זו ששברה ראשונה ל-1:2 ואף שמרה ל-1:3 אחרי שהצילה נקודות שבירה. פאר פספסה נקודת שבירה ל-1:4, והקנדית שהביסה בשנה שעברה את פאר 0:6 ו-1:6 תוך 45 דקות במונטריאול , חזרה עם שבירה ל-3:3. פאר שברה שוב ל-3:4 אבל ווזניאק סגרה ל- 4:6.
|
שחר פאר. לא מצליחה להתרומם |
המומנטום הקנדי נשמר בפתיחת במערכה השנייה עם שמירה נוחה ושבירה ל-0:2. פאר שברה בחזרה, אבל ווזניאק המשיכה להיות אגרסיבית ושברה ל-1:3 ול-1:5. כשהגישה למשחק, פאר התעוררה ועם כמה כדורים טובים צימקה ל-3:5, אבל בהזדמנות השנייה פאר כבר לא עצרה את ההפסד, ו-ווזניאק סיימה את המשחק אחרי שעה ו-35 דקות. בשבועיים הבאים פאר צפויה לשחק בטורנירים הגדולים של מדריד ורומא .