פתיחה ברגל שמאל לנבחרת ישראל המתמודדת מול צ'ילה במסגרת שמינית גמר גביע הדייויס.
יום התחרות הראשון הסתיים היום (שבת) בפיגור הנבחרת הישראלית 0:2 לאחר הפסדים של דודי סלע והראל לוי במשחקי היחידים.
לאחר קרוב לארבע שעות הפסיד המחבט הבכיר של ישראל, דודי סלע, למחבט מספר שתיים של צ'ילה, ניקולאס מאסו.
סלע הצליח לפתוח בצורה טובה וניצח את המערכה הראשונה 4:6, אך ההמשך היה של הצ'יליאני שזכה בשלוש המערכות הבאות עם 4:6,2:6,2:6.
למשחק הבא עלה הראל לוי (2) שניסה להפתיע את המדורג עשירי בעולם, פרננדו גונזאלס (1) ללא הצלחה.
לוי הפסיד גם הוא בארבע מערכות 6:4,6:4,6:3,2:6 ובכך סיימה הנבחרת את היום ראשון בפיגור 0:2 אותו תנסה למחוק ביומיים הקרובים.
מחר בשעה 19:00 (שידור חי בערוץ הספורט) יתקיים משחק הזוגות שיפגיש את אנדי רם ויוני ארליך מול גונזאלס ומאסו.
'הייתה חסרה לי עוד סבלנות היום ועוד קצת ניסיון על החימר', אמר דודי סלע בסיום המשחק.
'נתתי לו הרבה נקודות מתנה ונקודות קלות מדי. אין ספק שלא הייתי במיטבי אבל אסור לשכוח שהוא שיחק טוב. הוא ברח מגב היד והזיז אותי עם הרבה טופ ספין'.
על הקהל הצ'יליאני שלא פיספס את ההזדמנות לעודד את נבחרתו, אמר סלע: 'הם עזרו לו בנקודות הקשות וידעו איך להרים אותו. מצד שני, הקהל הישראלי גם עשה הרבה בלאגן וכל הכבוד לו'.
'מאוד חשוב שנביא היום את הנקודה. אני מאמין בהראל ולמרות שזה נראה בלתי אפשרי על החימר אני חושב שהוא יכול לנצח. אם נגיע לזוגות במצב של 1:1 הכל פתוח', אמר סלע על הסיכויים לניצחון במפגש.
הראל לוי אמר בסיום: 'אני מאוד מאוכזב. אני חושב שהייתה טעות שיפוט בנקודה קריטית במצב של 2:3 במערכה השנייה כשהוא שבר אותי בפעם הראשונה. משם הוא עלה ל-2:5 והיה לי קשה מאוד להסתדר עם ההגשות שלו ובכלל לשמור על הרמה'.
'הוא שחקן טופ 10 והרגשתי את זה במהלך המשחק. אני מקווה שמחר אנדיוני יעשו את העבודה, הם עולים פייבורטים. בינתיים הכל נשאר פתוח ואי אפשר לדעת מה יקרה', סיכם לוי.