היום (רביעי) הסתיים במועדון הטניס בני הרצליה יום המשחקים הראשון של אליפות אירופה לנוער עד גיל 16.
הנבחרת הישראלית פתחה את מפגשה מול בולגריה בשעות הצהריים לעיניהם של כ-500 צופים. במשחק הראשון גבר בר בוצר (3) על מיטייב פלאמן (2) 5:7,2:6. בוצר שבר כבר במשחקון הראשון ועלה ליתרון 0:2, לא נתן לבולגרי זמן להתאושש וזכה במערכה הראשונה 2:6.
במערכה השנייה ניצל בוצר מפיגור של 4:2 והשווה ל-4:4. הבולגרי עוד הספיק לעלות ל-5:4 אך בוצר שוב הפך את הקערה על פיה וניצח 5:7.
לאחר מכן, עלה למשחק השני אור רם (1) שניצח 4:6,4:6 את ויליאן פטרוב (1). רם שבר במערכה הראשונה ועלה ליתרון 1:3. לאחר מכן שמרו שני הצדדים על ההגשות עד לניצחונו של רם 4:6. במערכה השנייה השניים שמרו גם כן על ההגשות עד למצב של 4:4 בו הגיעה השבירה המיוחלת של רם. במצב של 4:5 שמר רם על ההגשה וניצח גם במערכה השנייה 4:6.
משחק הזוגות התקיים לפרוטוקול בלבד.
מחר, בחצי הגמר שייפתח ב-15:30, תפגוש ישראל את בלרוס, כאשר ניצחון יבטיח את העלייה למשחקי שמונה הנבחרות הטובות ביותר באירופה, שיתקיימו בשבוע הבא בצרפת. משחקי הבוקר ייפתחו בשעה 9:00 ויפגישו את סרביה מול אוסטריה ואוקראינה מול בולגריה.
במשחקי הבוקר שהתקיימו היום ניצחה אוסטריה את אוקראינה 0:3, בעוד בלרוס גברה 1:2 על פולין רק בסיומו של משחק זוגות מכריע.
עלות קיום התחרות נאמדת במיליון שקלים, ולצורך קיומה חברו יחדיו איגוד הטניס, הטוטו ועיריית הרצליה.

בר ורם במהלך המשחק השני (צילום: פוטו גדי)

בר בוצר בפעולה (צילום: פוטו גדי)
מאות צופים הגיעו לעודד את נבחרת ישראל (צילום: פוטו גדי)
אור רם בפעולה (צילום: פוטו גדי)
הנבחרת הישראלית, היום בטקס הפתיחה (צילום: פוטו גדי)