אנה ליבשיץ, מלבורן
ניימינן שבר שוב והגיש למערכה השניה ביתרון 5-4, אך סלע שבר מיד חזרה, ואף השיג נקודת מערכה כשניימינן מגיש בפיגור 5-6. עם זאת, ניימינן חבט וולי טוב על מנת למנוע מסלע את ההזדמנות לשבור שוב, והמערכה הלכה לשובר שוויון שאותו סלע הפסיד כשהוא מבצע טעויות רבות.
המערכה השלישית היתה רווית שבירות משני הצדדים, והגיעה גם היא לשובר שוויון שאותו לקח סלע. בשלב הזה, החום האוסטרלי היה בשיאו, וניכר היה ששני השחקנים עייפים ומתקשים לרוץ הרבה – סלע אף קיבל מספר מסאז'ים על מנת למנוע התכווצויות שרירים. ניימינן שבר פעמיים עם משחק אגרסיבי, ואחרי החלפת שבירות נוספת הוא לקח בסופו של דבר את המערכה הרביעית, 6-3. המערכה החמישית הייתה מהירה יותר, כשניימינן פתח עם יתרון ניכר ועלה ל5-1, סלע צמצם, אך המאמץ לא הספיק והפיני ניצח במשחק כולו עם 6-3 בחמישית.
סלע במשחק היום מול ניימינן
כשעה מאוחר יותר, יוליה גלושקו עלתה לשחק מול לוסי ספארובה, המדורגת 26 בטורניר. המשחק נפתח באופן שקול עם שמירות הדדיות, עד שהגיע משחקון ארוך על ההגשות של ספארובה, כשגלושקו מובילה 2-3. לאחר שתי קריאות קו שנויות במחלוקת, גלושקו עלתה ליתרון שבירה, ואף שמרה במשחקון הבא, עד ליתרון 2-5. עם זאת, איבוד ריכוז במשחקון התשיעי עלה לה ביוקר, וספארובה לקחה את חמשת המשחקונים הבאים, ואיתם את המערכה הראשונה, 7-5. גלושקו אמרה לאחר מכן "אני חושבת שאני צריכה לעבוד הרבה על הצד המנטלי – לוסי היא שחקנית כזו שמספיק שאני ממצמצת לרגע, והיא לוקחת את המערכה".
המערכה השניה נפתחה באופן דומה, כשגלושקו שוברת ליתרון 2-4. הפעם, היא שמרה על היתרון עד לסוף המערכה וזכתה בה, 3-6. עם זאת, ספארובה הראתה את ניסיונה כשהיא שברה את גלושקו בפתיחת המערכה המכרעת, ורצה ליתרון 4-1. בשלב הזה הצ'כית ביקשה טיפול רפואי, וקיבלה חבישה בירך, אך לאחר שתי נקודות מהוססות חזרה לשחק במיטבה, וניצחה במשחק כולו, 7-5 3-6 6-1.
גלושקו אמרה לאחר המשחק כי המטרה העיקרית שלה היא לעבוד על היכולת שלה להיות יציבה יותר ולשמור על אותה רמה לאורך המשחק כולו. הטורניר הבא שלה יהיה גביע הפדרציה שמתקיים בהונגריה.