וינטרוב הודח בחצי הגמר באילת

אלוף ישראל הטרי, אמיר וינטרוב (270), שזכה לפני כחודש באליפות ישראל לבוגרים, נעצר היום בשלב חצי הגמר בתחרות ה-ITF באילת (סך פרסים 10,000 דולרים) המתקיימת במלון 'ישרוטל ספורט קלאב' במסגרת סבב ישרוטל.
 
אתמול (חמישי) העפיל וינטרוב, המדורג הבכיר בתחרות, לחצי הגמר לאחר שניצח את המדורג חמש, וולטר טרוזנדי (392) האיטלקי 4:6,5:7.

בחצי הגמר פגש וינטרוב את רומן ווגלי (637) הצ'כי- שניצח בשמינית הגמר את טל ארוס (837) 1:6,3:6. וינטרוב, שרק אתמול סיפר כי הוא אינו משחק טוב מספיק, הפסיד 6:3,6:3 לצ'כי. בשנה שעברה ניצח וינטרוב את ווגלי במסגרת הסבב, אך זה השיב לו בניצחון במשחק שהתקיים היום. 

במשחק הגמר שיתקיים מחר ב-10:00, יפגוש ווגלי את המדורג ארבע, אדם קלנר (383) ההונגרי, שניצח בחצי הגמר 2:6,5:7 את אדריאן סיקורה (803) הסלובקי.

 

רשימת כרטיסים חופשיים לבית הגמר:

1) טל ארוס
2) אמיר וינטרוב
3) סער סטיל
4) תומר חודורוב

מוקדמות (QS)

בית גמר (SMD)

זוגות (DMD)

לוח זמנים (OOP)

כתבות נוספות