המחבטים הבכירים של ישראל, דודי סלע ואמיר וינטרוב, מתחרים השבוע בתחרות הצ'לנג'ר בבנגקוק (פרסים בך 50,000 דולרים). עבור השניים מדובר בתחרות הכנה נוספת לקראת מפגש הדייויס מול יפן (14-16 בספטמבר).
דודי סלע (1 בטורניר, 110 בעולם) העפיל לחצי הגמר לאחר שגבר בסיבוב הראשון על התאילנדי פירקיאט סירוליטיווטן (907) 2:6,5:7, וניצח 2:6,0:6 את קיטיפונג וויצ'רמנוונג מתאילנד (כרטיס חופשי).
ברבע הגמר פגש הישראלי את ג'ון מילמן האוסטרלי והדיח אותו עם 4:6 כפול. בכך, הוסיף סלע 29 נקודת לדירוג שלו ו-2,510 דולר. בחצי הגמר יפגוש סלע את המנצח בין זי זאנג הסיני (4 בתחרות, 171 בעולם) לבין כריסטופר רונגקט (355) מאינדונזיה.
אמיר וינטרוב (5 בתחרות) ניצח בסיבוב הראשון 3:6,3:6,7:6 את סטפן סייפרט הגרמני. בשמינית הגמר הוא פגש את מאט רייד האוסטרלי. וינטרוב הפסיד את המערכה הראשונה 6:4, ניצח את השנייה 4:6, והפסיד במערכה השלישית עם 7:6 לאחר קרב צמוד.
בזוגות, עלו דודי סלע והראל סרוגו לחצי הגמר לאחר שהשיגו שני ניצחונות. בחצי הגמר הם יתמודדו מול המדורגים 2 מהודו, דיוויג' שרן ווישנו וורדן.