ציפי אובזילר, קפטנית נבחרת הפדרציה של ישראל במינוי הראשון שלה בנבחרת. אובזילר צירפה היום(ו׳) את שלי קרוליצקי בת ה-16 ,לסגל נבחרת הפדרציה של ישראל לקראת טורניר הפדרציה שיתקיים באילת בחודש פברואר 2016. קרוליצקי היא השחקנית השלישית בנבחרת אחרי שתי השחקניות הבכירות של ישראל יוליה גלושקו ושחר פאר.
קרוליצקי בת ה-16 המשתכיית ל״נבחרת דוויד״ מתאמנת תחת הדרכתו של ויקטור מורדכייב במרכז הטניס ביפו נמצאת בכושר מצויין וזכתה לאחרונה באליפות ישראל לנוער עד גיל 18, התקדמה בשנה האחרונה בדירוג הנוער הבינלאומי ונמצאת במקום ה- 225 בעולם והיא ראשונה מבין השחקניות הישראליות בסבב ה -iTF.
ציפי אובזילר: ״הנבחרת מתחילה בהכנות לקראת טורניר הפדרציה אשר יתקיים באילת בחודש פברואר הקרוב. אני חושבת ששלי הוכיחה את עצמה בחודשים האחרונים וראויה לזימון שלה לנבחרת״.
קרוליצקי: ״אני שמחה ומעריכה את ציפי על שבחרה בי להיות חלק מנבחרת הפדרציה, אני מקווה לייצג את ישראל בכבוד״
קרוליצקי בפעולה באליפות ישראל האחרונה